Romukullan hinta

Kullan hinta määritellään kaksi kertaa päivässä London Gold Fixing:ssä ja tällä on vaikutus romukullasta maksettavaan hintaan.

Romukullan myyminen on Suomessa jo hyvin yleistä ja kannattaakin aina vertailla eri kullanosto yrityksien hintoja. MyyKulta on maksanut tutkitusti parhaan hinnan jo pitkään. Korkean hinnan maksaminen on mahdollista koska yrityksemme on panostanut täysin pelkästään postin kautta ostettavaan romukultaan eikä meillä ole kiinteitä ostopisteitä ympäri Suomea.

Hyvä myös tietää ettei meille myytävien kultaesineiden kunnolla ole mitään väliä koska kaikki ostamamme romukulta kierrätetään.


1. Tilaa Myyntipaketti

Tilaa kullan myyntipaketti. Saat postissa kullan myyntipakkauksen jossa on myyntiohjeet, myyntisopimus, turvapussi sekä palautuskuori lähetystä varten.
Tilaa kullan myyntipaketti maksutta

2. Lähetä Kultasi

Täytä kullan myyntisopimus ohjeiden mukaisesti ja laita kultaesineesi turvapussiin. Vie palautuskuori lähimpään postin asiointipisteeseen ja säilytä postista saamasi kuitti.

3. Maksu 1h sisällä

Vastaanotamme postin lähetyksen 2-3 arkipäivän kuluessa. Arvioimme heti kultaesineesi ja maksamme rahat 1 tunnin kuluessa tilillesi.