PARAS HINTA KULLASTA

Paras kullan hinta

Kullan maailmanmarkkinahinta määritellään kaksi kertaa päivässä London Gold Fixing:ssä. Kultaa ostetaan ja myydään päivän hintaan riippuen kullan karaattimäärästä. Jos haluaa myydä kultaa kannattaa verrata eri kullanostajien ostohintoja. Kullasta maksettu grammahinta ja ehdot voivat erota eri kullanostajien välillä. Yksittäinen kullanostaja ei vältämättä tarjoa parhainta hintaa kaikista karaattipitoisuuksista.

Kullan hinta määräytyy kullan maailmanmarkkinoilla päivittäin. Katso kullan hinta juuri nyt alla olevasta taulukosta. Näet miten kullan hinta on muuttunut viimeisten 8 tunnin aikana. Kullan hinnan kehittyminen on haastavaa ennustaa, mutta kullan hinta on harvoin muuttunut yli 5% päivän aikana suuntaan tai toiseen.

kullan hinta

Taulukon kullan maailmanmarkkinahinta on puhtaan 24 karaatin kullan hinta. Suomessa valmistetut kultakorut tehdään nykyään 14 karaatin kullasta. Puhtaasta 24 karaatin kullasta on kultakorujen valmistaminen hankalaa koska 24 karaatin kulta on pehmeää materaalia. Voit halutessasi tarkistaa kultakorujen kultapitoisuuden esineiden leimoista.

Kultaesineiden arvointi on meillä aina maksuton palvelu. Voit lukea lisää MyyKullan kullanarvioinnista täältä.


Kullanhinnat

24k 62.20 EUR / g
23k 59.65 EUR / g
21k 54.48 EUR / g
18k 46.70 EUR / g
14k 36.43 EUR / g
9k 23.35 EUR / g
8k 20.73 EUR / g

Myykulta.fi on turvallinen suomalainen kullan ostaja jolla on korkein mahdollinen AAA-luottoluokitus. Lue lisää hinnoista ja ehdoista.
Oletko myymässä isomman erän kultaa? Ota yhteyttä etukäteen ja pyydä tarjous.