PARAS HINTA KULLASTA

Kullan hinta vertailu kannattaa

Kullan hintojen vertailu ja parhaan kullan hinnan löytäminen kannattaa. MyyKulta maksaa kullan hintavertailujen mukaan Suomessa kullasta huippuhinnan kilpailijoiden nähden. Maksamamme kullan hinta on hintavertailututkimuksien mukaan ollut jopa 10% korkeampi useimpiin kilpailijoihimme nähden.

Meidän onnistumisen avaimet ovat tehokkaat toimintamallit, pienet kiinteät kulut ja kullan hinnan päivittäinen kilpailuttaminen. Seuraamme ja vertaamme kilpailijoiden kullasta maksamaa hintaa useita kertoja päivässä jolla varmistamme että voimme maksaa asiakkaillemme markkinoiden huippuhinnan.

Maksamamme kullan hinta on niin korkea että mikäli et ole tyytyväinen saamaasi hintaan palautamme esineet sinulle takaisin täysin maksutta.

Onko sinulla kilpailevan yrityksen tarjous?

Hyvä juttu, voit saada vieläkin korkeamman kullan hinnan! Meillä on käytössä Paras kullan hintatakuu mikä mahdollistaa kullan myyjälle korkeimman kullan hinnan. MyyKulta -hintatakuu tarkoittaa käytännössä että mikäli kullan myyjä saa joltain toiselta kullan ostajalta kirjallisesti ostotarjouksen myytävien kultaesineiden arvosta ja toimittaa kirjallisen ostotarjouksen meille niin voimme tehdä tarjouksen korkeammalla kullan hinnalla. Toimitettu kullan ostotarjous tulee olla päivätty ja siitä tulee käydä ilmi myytävien kultaesineiden karaatit sekä kullan painot.

Kullanhinnat

24k 70.28 EUR / g
23k 83.44 EUR / g
21k 76.21 EUR / g
18k 65.33 EUR / g
14k 50.95 EUR / g
10k 36.32 EUR / g
9k 32.66 EUR / g
8k 29.00 EUR / g

Myykulta.fi on turvallinen suomalainen kullan ostaja jolla on korkein mahdollinen AAA-luottoluokitus. Lue lisää hinnoista ja ehdoista.
Oletko myymässä isomman erän kultaa? Ota yhteyttä etukäteen ja pyydä tarjous.