PARAS HINTA KULLASTA

Myy kulta rahaksi nopeasti, luotettavasti ja turvallisesti

MyyKulta on suomalaisille helpoin ja turvallisin tapa myydä kultaa parhaaseen hintaan. Voit myydä meille kaikenlaisia kultaesineitä kuten koruja, harkkoja, kolikoita, hammaskultaa ja kelloja. Myynti tapahtuu postivakuutetulla Kullan myyntipakettilla jonka voit tilata maksutta kotisivuiltamme.

Kullan myyntipaketti sisältää kullan myyntipakkauksen jossa on myyntiohjeet, myyntisopimus, turvapussi sekä palautuskuori lähetystä varten.

Voit lähettää meillä myytäväksi kaikenlaisia kultaesineitä kuten koruja, kolikoita, harkkoja ja hammaskultaa. Esineiden kunnolla ei ole väliä koska kaikki ostamamme kulta kierrätetään.

Kaikki postilähetyksemme ovat vakuutettuja 5000 euroon asti. Suurten ostovolyymiemme johdosta pystymme maksamaan kultaesineistäsi hyvän hinnan.

MyyKulta on 100% suomalainen yritys ja kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokkaan.

AAA-luottoluokkaan kuuluu 2,7% suomalaisyrityksistä. Soliditet on vuodesta 1993 lähtien luokitellut ajantasaisesti suomalaisyritysten luottokelpoisuuden. Luottoluokkia on seitsemän. Vaatimuksena korkeimpaan luottoluokkaan pääsemiselle ovat mm. keskimääräistä huomattavasti paremmat talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen sekä riittävä toiminnan volyymi.


Myykulta.fi on turvallinen suomalainen kullan ostaja jolla on korkein mahdollinen AAA-luottoluokitus. Lue lisää hinnoista ja ehdoista.
Oletko myymässä isomman erän kultaa? Ota yhteyttä etukäteen ja pyydä tarjous.